ThatonNameKleine tunnelInspectievereisten voor

vrijgavetijd:2022-11-07 13:20:04 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:389

Kerntips:ThatonName,Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstall

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, het regelbare bereik is klein, de sterkte van het condensaat is laag en de stabiliteit is slecht. Het wordt voornamelijk gebruikt in tijdelijke of semi-permanente projecten [].

De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Kozekord.kgmEr moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.


ThatonNameKleine tunnelInspectievereisten voor



Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

Stijve binnenste kern: het zal niet onder concrete druk worden afgevlakt om glad voegen kanaal te verzekeren.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Testmethode?

Er zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

Antwoord: Ja, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.


ThatonNameKleine tunnelInspectievereisten voor



Hoe zwaar is een voegbuis?

rankingIn China zijn de soorten voegpijpen nu relatief compleet,ThatonNameGrouting pijp grouting, van voegpijpen en voegpijpen voor versterking Subgrade aan glasvezelvoegpijpen voor wegbestrating, tot convexe voegpijpen en kunststof trekvoegpijpen voor spoorwegen. Voor verschillende wegenbouwomgevingen worden verschillende soorten voegbuizen geselecteerd, die niet alleen de kwaliteit van de weg kunnen garanderen, maar ook de kosten kunnen besparen. Dus wat voor soort toepassingseffect kan de voegpijp bereiken in snelwegonderhoud? De fabrikant van de voegpijp neemt u mee om een kijkje te nemen.

de deeltjesgrootte van cementkleipasta klei is over het algemeen zeer klein (minder dan .mm), het specifieke oppervlak is groot, de meest voorkomende zijn kaoliniet, illiet en montmorilloniet.

Actiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting, is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.

ThatonNameOnder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Italië,ThatonNamePrijs van geavanceerde kleine leidingen, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, hebben binnenlandse fabrikanten meer dan verzegelende strip prod geïntroduceerdactielijnen. Naast zuivere rubberen afdichtingsstrips kunnen afdichtingsstrips van verschillende composietstructuren, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, brengt dit veel verborgen gevaren met zich mee. Het materiaal van de staalvoegpijp, dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing, ondoordringbaarheid, drukweerstand en hoge sterkte heeft, wordt over het algemeen gebruikt voor nagespanne gereserveerde gaten in voorgespannen structuren. Wanneer de voegpijp wordt gebruikt, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

De voegpijp wordt speciaal gebruikt als kanaal voor de dieptedetectie van paalfundering en voor structberekening van de urale spanning. De voegpijp is een kleine pijp, maar deze kleine pijp voldoet aan de standaardgevoeligheid van geluidsontvangst. Zolang er een klein geluid is kan het meten en nauwkeurig de gegevens op de computer of geluidsontvanger weergeven. Tijdens het betongieten van gegoten-in-place paal wordt een kanaal gereserveerd waarmee de ultrasone sonde normaal op de paalbodem kan worden geplaatst, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

binangonanadviserennieuws
binangonanLaatste nieuws