Cambita Garabitos.PijpleidingspompVoorzorgsmaatregelen tijdens de selectie

  • vrijgavetijd:2022-12-01 08:18:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:355
  • Korte omschrijving:

    Cambita Garabitos.,Cambita Garabitos.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp,   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.   Snijmessen k

Artikel inhoud
Cambita Garabitos.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp,

   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

Cambita Garabitos.   De zelfaanzuigende pomp is een zelfaanzuigende centrifugaalpomp. Het heeft de voordelen van compacte structuur, geschikte verrichting, stabiele verrichting, gemakkelijk onderhoud, hoog rendement,Cambita Garabitos.Dompelrioolwaterpomp, lange levensduur,Cambita Garabitos.WQ dompelrioolwaterpomp, en sterke zelfaanzuigende capaciteit. Er is geen behoefte om de bodemklep in de pijpleiding te installeren. Voor gebruik is het alleen nodig om ervoor te zorgen dat een bepaalde hoeveelheid vloeistof in de pomp wordt opgeslagen. Verschillende vloeistoffen kunnen

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

Playa"s  .

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.


Cambita Garabitos.PijpleidingspompVoorzorgsmaatregelen tijdens de selectie



zeer nauwkeurig.

   De volgende inspectie moet worden uitgevoerd: of er verschillen tussen de waaier en het pomplichaam zijn als gevolg van een te strakke verpakking.

   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

index   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.

   De nominale stroom niet overschrijden.

   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.


Cambita Garabitos.PijpleidingspompVoorzorgsmaatregelen tijdens de selectie



   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.

technische dienst   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus

   Voor nieuwe of vervangen diepe put dompelpompen, controleer of de afdichting goed is. Controleer het in de toekomst eens per maand. Tegelijkertijd, controleer of de afschermingshuls tussen de motorrotor en stator goed is verzegeld. Probeer het aantal starts in gebruik te verminderen.

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

Cambita Garabitos.   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.

   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

binangonanOverige productinformatie
  • BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

    BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

  • BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

    BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

  • BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

    BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

  • Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

    Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

  • Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

    Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

  • Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

    Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

  • Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

    Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!