LevadiaDirecte transformatorTestobjecten

  • vrijgavetijd:2022-11-30 10:25:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:331
  • Korte omschrijving:

    Levadia,Geluid bij faseuitvalVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektro

Artikel inhoud

Geluid bij faseuitval

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

LevadiaDry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd,LevadiaWat is de prijs van 1600KVA-transformator,LevadiaNominale stroom van 1600KVA-boxtransformator, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


LevadiaDirecte transformatorTestobjecten



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,LevadiaMijnbouw transformator voor droge energie, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Klik om te bekijkenVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Look van olie van de radiator

Look van olie van de radiator


LevadiaDirecte transformatorTestobjecten



lekkage van olie bij loopflens

KortingKorte invoering van de nullijn van de transformator

Visuele controle voor de controle van de transformator

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

LevadiaDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

binangonanOverige productinformatie
  • Osnabluc.kgmAluminium legering lift auto gemonteerdOpbrengststerkte

    Osnabluc.kgmAluminium legering lift auto gemonteerdOpbrengststerkte

  • Stuttgart.Kleine lift binnen 2000 yuanWat zijn de componenten?

    Stuttgart.Kleine lift binnen 2000 yuanWat zijn de componenten?

  • Mbarara.Substationele transformatorPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

    Mbarara.Substationele transformatorPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

  • KopenhagenVast hefplatform op grote hoogteHoe een koude behandeling goed te doen?

    KopenhagenVast hefplatform op grote hoogteHoe een koude behandeling goed te doen?

  • KopenhagenHeftruck met platformDe totale schaal van is groter

    KopenhagenHeftruck met platformDe totale schaal van is groter

  • Xinfu.Gkt12 hydraulisch hefplatformAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

    Xinfu.Gkt12 hydraulisch hefplatformAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

  • Mooi.Elektrische lift op grote hoogteHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

    Mooi.Elektrische lift op grote hoogteHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

  • Mooi.12 meter hefplatformDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen

    Mooi.12 meter hefplatformDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!