Jena.3150 transformatorMarkeer professionele normen

  • vrijgavetijd:2022-11-29 20:11:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:209
  • Korte omschrijving:

    Jena.,Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transfor

Artikel inhoud

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Wat is de bedrading van droge transformator?


Jena.3150 transformatorMarkeer professionele normen



Hoeveel kost de transformator?

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie,Jena.Elektrische isolatie-transformator-voeding,Jena.Scb18 droge transformator, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

kwaliteitsnormWat is de bedrading van droge transformator?

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Jena.3150 transformatorMarkeer professionele normen



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,Jena.Controletabel van box type transformator, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Respect voor klantenDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Losse kernschroef

Jena.Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Wat is de belangrijke rol van de transformator

binangonanOverige productinformatie
  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

  • Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

    Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

  • Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

    Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

  • Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

    Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

  • Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

    Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

  • Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

    FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

  • Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

    Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!