Regensburg15KVA besturingstransformatorIntroductie van het apparaat:

  • vrijgavetijd:2022-11-29 17:28:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:131
  • Korte omschrijving:

    Regensburg,transformator met olieonderdompelingDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is m

Artikel inhoud

transformator met olieonderdompeling

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

RegensburgEen soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Mooi.Oorzaken van brand in transformator

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Regensburg15KVA besturingstransformatorIntroductie van het apparaat:



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Korting?„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Regensburg15KVA besturingstransformatorIntroductie van het apparaat:



De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken,Regensburg400 KVA-prijs van box type transformator, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

KwaliteitsborgingDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

RegensburgWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Oorzaken van brand in transformator

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,RegensburgWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren,Regensburg10kV droge testtransformator, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

binangonanOverige productinformatie
  • Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

    Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

  • Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

    Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

  • Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

    Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

  • Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

    Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

  • Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

    Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!