Bielefeld.transformator voor droog type 630kVAGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de trend

  • vrijgavetijd:2022-11-29 13:59:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:196
  • Korte omschrijving:

    Bielefeld., en D (of D) is driehoekige bedrading.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en

Artikel inhoud
en D (of D) is driehoekige bedrading.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Bielefeld.Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is,Bielefeld.fabrikant van droge transformatoren, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Exploitatie van gesmolten transformator

Kunduz.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft,Bielefeld.Droge transformator,Bielefeld.Configuratie van droge transformatoren, d.w.z. isolatie afstand.

In het geval van droge transformator-werking, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.


Bielefeld.transformator voor droog type 630kVAGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de trend van de marktvooruitzichten?



lekkage van zegelolie

Transformer inspectie neus snuivende methode

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

InstallatievoorwaardenHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Bielefeld.transformator voor droog type 630kVAGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de trend van de marktvooruitzichten?



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Werkcursussenlekkage van olie bij loopflens

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Bielefeld.fabrikant van droge transformatoren

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

binangonanOverige productinformatie
  • Poznan.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteHoe de wijziging te compenseren?

    Poznan.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteHoe de wijziging te compenseren?

  • Poznan.Hefplatform met schaarHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

    Poznan.Hefplatform met schaarHoe de werkelementen in evenwicht te brengen

  • Poznan.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe rol van elk onderdeel

    Poznan.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe rol van elk onderdeel

  • Lodz.kgmVrachtlift op de tweede verdiepingTips voor het schoonmaken

    Lodz.kgmVrachtlift op de tweede verdiepingTips voor het schoonmaken

  • Ndola.Type transformatorBasis kennis

    Ndola.Type transformatorBasis kennis

  • NuoElektrisch klein hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

    NuoElektrisch klein hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

  • NuoVerhuur van hijsplatformvoertuigenComponenten en belangrijkste technische parameters:

    NuoVerhuur van hijsplatformvoertuigenComponenten en belangrijkste technische parameters:

  • Lecce.Platform hydraulischIntensiteit van onderzoek en bestuur

    Lecce.Platform hydraulischIntensiteit van onderzoek en bestuur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!