Craytay.Wat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingLange en korte competities blijven

  • vrijgavetijd:2022-11-28 15:51:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:643
  • Korte omschrijving:

    Craytay.,lekkage van olie op elektrische lasstandIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buit

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, het is zeer klein.

Craytay.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,Craytay.Olie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformator, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

San CarlosDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Productieproces en stappen van droge transformator


Craytay.Wat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingLange en korte competities blijven de felle achtbaanmarkt tonen



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden,Craytay.Recycling van transformatoren voor afvaldozen, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,Craytay.30 KVA drie-fasetransformator, te verminderen.

veiligheidseisenWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Craytay.Wat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingLange en korte competities blijven de felle achtbaanmarkt tonen



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld zal het grote schade veroorzaken.

Craytay.lekkage van olie op elektrische lasstand

Fabrikant van transformatoren

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

binangonanOverige productinformatie
  • Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

    Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

  • Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

    Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

  • Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

    Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

  • Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

    Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

  • Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

    Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

  • Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

    Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

  • Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

    Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

  • Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

    Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!