Riihimaki.kgmSubstationele transformatorDe rol van oplossingsbehandeling

  • vrijgavetijd:2022-11-28 08:02:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:145
  • Korte omschrijving:

    Riihimaki.kgm,Bij inbedrijfstelling:Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wan

Artikel inhoud

Bij inbedrijfstelling:

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen,Riihimaki.kgmPrijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformator, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Riihimaki.kgmProducenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden,Riihimaki.kgmEnergieverbruik van transformatoren, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

CoyoacanProductieproces en stappen van droge transformator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Eens kijken.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie,Riihimaki.kgmTransformer box, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

lekkage van olie bij loopflens


Riihimaki.kgmSubstationele transformatorDe rol van oplossingsbehandeling



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

gemiddelde methodeDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Riihimaki.kgmNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

transformator met olieonderdompeling

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading en D (of D) is driehoekige bedrading.

binangonanOverige productinformatie
  • Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

    Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

  • Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

    Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

  • Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

    Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

  • Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

    Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

  • Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

    Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

  • TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

    TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

  • Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

    Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!