Faeröer eilandenSelectie van driefases droge transformatorPraten over het technologische proces

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:16:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:125
  • Korte omschrijving:

    Faeröer eilanden,Verbindingsgroep structuur van droge transformatorNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met sc

Artikel inhoud

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Faeröer eilandenBij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator,Faeröer eilandenTransformer-box type transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

transformator met olieonderdompeling

Locarno.kgmAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen,Faeröer eilandenModel en parameters van de transformator, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

managementDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,Faeröer eilandenNationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformator, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.


Faeröer eilandenSelectie van driefases droge transformatorPraten over het technologische proces



In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Onderhoudsinhoud van de transformator

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Faeröer eilandenOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

binangonanOverige productinformatie
  • NuoHefplatform heffen hydraulische drukDe prijs is jaar op jaar gestegen

    NuoHefplatform heffen hydraulische drukDe prijs is jaar op jaar gestegen

  • OzzNameEenvoudige elektrische hefboom voor ladingBetekenis van onderzoek en ontwikkeling in de prakt

    OzzNameEenvoudige elektrische hefboom voor ladingBetekenis van onderzoek en ontwikkeling in de prakt

  • OzzNameKlein hijsplatform binnenshuisTechnische benodigdheden

    OzzNameKlein hijsplatform binnenshuisTechnische benodigdheden

  • OzzNameMobiel liftplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

    OzzNameMobiel liftplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

  • OzzNameLift van aluminiumlegeringBreed scala aan aanpassing en gebruik

    OzzNameLift van aluminiumlegeringBreed scala aan aanpassing en gebruik

  • Zwedurthailand.kgm3-meter elektrische liftWat is de implementatienorm van?

    Zwedurthailand.kgm3-meter elektrische liftWat is de implementatienorm van?

  • Sotouboua.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorTheoretische strategieën tot stand gebracht

    Sotouboua.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorTheoretische strategieën tot stand gebracht

  • SivetohelovitseKleine elektrische mobiele liftEntiteit

    SivetohelovitseKleine elektrische mobiele liftEntiteit

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!