Nakskov.Reactor en transformatorLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

  • vrijgavetijd:2022-11-27 12:31:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:439
  • Korte omschrijving:

    Nakskov.,Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep

Artikel inhoud

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Nakskov.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen,Nakskov.Prijs van 400KVA droge transformator,Nakskov.Verlies van elektrische transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Ondorhaan.kgmlekkage van olie bij loopflens

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Nakskov.Reactor en transformatorLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Potentiële ontwikkelingVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.


Nakskov.Reactor en transformatorLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Ministerie van FinanciënOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken,Nakskov.Omschrijving van het model van transformator, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Nakskov.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

lekkage van olie bij loopflens

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

binangonanOverige productinformatie
  • Tapolca.Hefplatform voor magazijnenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

    Tapolca.Hefplatform voor magazijnenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • Tapolca.Lift van het werkplatformDe techniek van buigen

    Tapolca.Lift van het werkplatformDe techniek van buigen

  • Tapolca.Lift aluminiumlegering liftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Tapolca.Lift aluminiumlegering liftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • X Linhausen2 ton elektrische liftDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel

    X Linhausen2 ton elektrische liftDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel

  • Lome.Prijs van de droge transformator 800kVAWordt de kwaliteit zwaarder?

    Lome.Prijs van de droge transformator 800kVAWordt de kwaliteit zwaarder?

  • SassariNameKlein mobiel hefplatform voertuigUitgebreide onderhoudsondersteuning

    SassariNameKlein mobiel hefplatform voertuigUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • SassariNameAutoalarm op het hoogplateauSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

    SassariNameAutoalarm op het hoogplateauSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

  • MacauDubbellaags hydraulisch hefplatformNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

    MacauDubbellaags hydraulisch hefplatformNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!