NeratoviceParameters van 1600KVA droge transformatorNieuwe doorbraken in productexport

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:34:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:376
  • Korte omschrijving:

    Neratovice,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Elektrische transformatoren worden gebruikt in

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

NeratoviceDe apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

SpringsIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Wiringwijze van droge transformator:


NeratoviceParameters van 1600KVA droge transformatorNieuwe doorbraken in productexport



Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Lijst van installatiematerialenOorzaken van brand in transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Look van olie van de radiator


NeratoviceParameters van 1600KVA droge transformatorNieuwe doorbraken in productexport



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

KwaliteitsborgingVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Neratovicelekkage van bout- of buisexterne draad

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting,NeratoviceMonitoring van transformatoren met olieonderdompeling,NeratoviceRecycling van oude boxtransformator, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Neratovicetransformator met eenfaseolie, klemmen van de branch pijp met uw duim en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

binangonanOverige productinformatie
  • Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

    Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

  • Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

    Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

  • Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

    Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

  • AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

    AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

  • Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

    Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

  • Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

    Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

  • WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

    WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!