HodonineOlie dompelde transformator met één faseDe kwaliteit bepaalt direct de kwaliteit van de buis

  • vrijgavetijd:2022-11-26 22:39:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:187
  • Korte omschrijving:

    Hodonine,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

HodonineHoe droge transformator te selecteren

Look van olie van gietijzeren delen

KolomyNameLook van olie van gietijzeren delen

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, enz.


HodonineOlie dompelde transformator met één faseDe kwaliteit bepaalt direct de kwaliteit van de buisfittingen



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Energiebesparende analyse van de transformator

Bij het controleren van de haak kern,HodonineDistributie-transformator-installatie, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie,Hodoninetransformator met olieonderdompeling 1250, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Welkom bij het informerenDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

lekkage van olie bij loopflens


HodonineOlie dompelde transformator met één faseDe kwaliteit bepaalt direct de kwaliteit van de buisfittingen



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Focus op ontwikkelingWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is,HodoninePrijs van 1000 KVA droge transformator, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

HodonineAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

binangonanOverige productinformatie
  • MezoturName6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringHoe te buigen?

    MezoturName6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringHoe te buigen?

  • Guangxi.80 meter liftBepaling van de parameters van het behandelingsproces

    Guangxi.80 meter liftBepaling van de parameters van het behandelingsproces

  • ZaanstadNameTractietype kleine huishoudelijke liftBreed gebruik van

    ZaanstadNameTractietype kleine huishoudelijke liftBreed gebruik van

  • Pesaro.Hydraulisch hefplatform frameVereisten in de moderne auto-industrie

    Pesaro.Hydraulisch hefplatform frameVereisten in de moderne auto-industrie

  • Shiqiqing oude stadDroge transformator 1250kvaVergelijking van waaierbreedte

    Shiqiqing oude stadDroge transformator 1250kvaVergelijking van waaierbreedte

  • Gu Ye.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformEssence

    Gu Ye.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformEssence

  • Cosenza.kgmElektrische lift 5 meterVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

    Cosenza.kgmElektrische lift 5 meterVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

  • Cosenza.kgm20 ton hefplatformWaar moet op worden gelet bij het gebruik?

    Cosenza.kgm20 ton hefplatformWaar moet op worden gelet bij het gebruik?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!